• WIJ WERKEN CONFORM DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM! - CORONAPROOF -
 • Van en naar Schiphol v.a. €35,-


Taxi Alphen aan den Rijn

 

Taxi in Alphen aan den Rijn e.o. nodig? Wij zijn uw taxidienst in Alphen en omgeving! Bel of WhatsApp voor een taxi in Alphen aan den Rijn. Wij vervoeren u in Alphen en omgeving en brengen u veilig en comfortabel naar uw bestemming.

Ook als u met de taxi naar Alphen aan den Rijn  of omgeving moet halen wij u graag op. Naast veiligheid en comfort kunt u bij ons rekenen op scherpe taxi tarieven voor een taxi Alphen aan den Rijn e.o.!

 

Taxi Alphen aan den Rijn naar Schiphol €50,-

Taxi Schiphol naar Alphen aan den Rijn  €50,-


Taxi van Alphen aan den Rijn naar Schiphol

Maak gebruik van onze Airport Service. Op elk gewenst tijdstip brengen wij u naar het vliegveld en halen u ook weer op. 

wij zijn de goedkoopste Taxi van Alphen aan den Rijn naar Schiphol. 
Altijd een vaste tarieven Taxi van Alphen aan den Rijn naar Schiphol al vanaf €50,- 

 

 • Altijd de beste service 
 • gratis bagage mee 
 • gratis pinnen (dus geen extra kosten)
 • en altijd optijd! 

Houd er rekening mee om ongeveer een half uur rijstijd bij te rekenen bij drukte op de weg.
U kunt ook kiezen voor alleen halen of brengen.

Reserveer een taxi Alphen aan den Rijn

Boek makkelijk en snel een taxi Alphen aan den Rijn van te voren. In een paar klikken is uw vervoer geregeld. Vul uw gegevens in en reserveer een taxi in Alphen aan den Rijn. U krijgt een bevestiging van uw reservering. Deze service is geschikt voor uw mobiele telefoon en voor desktop, laptop en tablet. TAXI RESERVEREN

Taxi Alphen aan den Rijn en omgeving 

Ook rondom Alphen aan den Rijn kunt u bij ons terecht voor een taxi rit of vervoer naar het vliegveld. Een aantal plaatsen waar u gebruik kunt maken van onze diensten ziet u hieronder. Ook als uw woonplaats er niet tussen staat kunt u altijd even vrijblijvend met ons bellen. 

Taxi Alphen aan den Rijn en omgeving
0172-260071

 • Taxi Alphen aan den Rijn 
 • Taxi ter aar
 • Taxi Nieuwkoop 
 • Taxi Woubrugge 
 • Taxi Hoogmade 
 • Taxi Leiden 
 • Taxi Leiderdorp 
 • Taxi Hazerswoude (rijndijk/dorp)
 • Taxi Zoeterwoude (rijndijk)

Taxi Alphen en omgeving 

Boek een taxi Alphen en omgeving bij Taxi Centrale Holland Rijnland.

Alphen is als een thuisbasis van TC|HR. Wij kennen de stad als geen ander. Maar ook in andere gemeenten kunt u rekenen op ons snelle en betrouwbare vervoer. Door onze centrale ligging in Leiden en Alphen en 15 auto’s zijn wij altijd snel ter plaatse in de regio, tegen de scherpste taxitarieven.

Reserveer online 

Reserveer online als u van te voren zeker wilt zijn van vervoer of bel 0172-260 071 als u direct een taxi nodig heeft.
Maak ook kennis met onze Schiphol  services.Wilt u vervoer op maat? Neem dan contact met ons op om al onze mogelijkheden te bespreken.

Taxi Alphen naar Schiphol 

Maak gebruik van onze Airport Service. Op elk gewenst tijdstip brengen wij u naar het vliegveld en halen u ook weer op. Hou voor Taxi Alphen naar Schiphol en Taxi Alphen naar Rotterdam The Hague Airport ongeveer een half uur reistijd aan bij matige drukte op de weg. U kunt ook kiezen voor alleen  halen of brengen.

Voor een prijs berekening bezoek onze pagine:Tarieven 

Taxi Alphen aan den Rijn naar Schiphol 

 • Een taxi van Alphen naar Schiphol Airport kost 45 euro. Dit is het vaste netto-tarief, er komen geen andere kosten bij. Dit geldt ook voor een taxi terug vanaf Schiphol Airport naar Alphen. Geen verrassingen!

 • Hoe gaat het in zijn werk? Vul adres uw postcode en huisnummer in op het boekingsformulier en kies het aantal personen en reserveer uw taxi. 

  Voor maximaal 4 personen en 4 koffers gebruiken wij een personenauto, een groter gezelschap gaat met een taxibus.
  De prijs voor uw taxi is 50 euro, het voordeligste aanbod in uw Alphen.

  U kunt kiezen voor enkel of retour. U ontvangt op uw e-mailadres een bevestiging met alle boekingsgevens. Uw boeking wordt pas definitief als u klikt op de link in de bevestigingsmail, eerder heeft u geen enkele verplichting. 
  Tot 1 uur voor de aanvang van de taxirit kunt u uw boeking vrijblijvend annuleren.

  Wij bieden altijd privé taxivervoer naar Schiphol. Onderweg zullen geen andere mensen opgehaald worden. U betaalt 45 euro gewoon contant na de rit aan de chauffeur.


TAXI ALPHEN AAN DEN RIJN 

Heeft u vervoer nodig van of naar Alphen aan den Rijn? Of een taxi Alphen aan den Rijn nodig naar Schiphol of Rotterdam Airport? Wij rijden vanaf Leiden, Alphen aan den Rijn en andere omliggende plaatsen naar alle bestemmingen. Neem direct contact met ons op om uw taxi Alphen aan den Rijn te boeken, of reserveer er gemakkelijk een via de website. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen. Voor luchthavenvervoer vanaf Alphen aan den Rijn hanteren wij een vast tarief. Om voor dit voordelige tarief in aanmerking te komen dient u minimaal 24 uur van de voren uw taxi te reserveren. Voor groepsvervoer hebben wij taxibusjes (tot maximaal acht personen) beschikbaar. Voor groepsvervoer graag 48 uur van te voren reserveren. 

In onze taxi’s kunt u natuurlijk contant betalen aan de chauffeur, maar pinnen is ook mogelijk. Al onze taxi’s en taxibusjes beschikken over een pin terminal die alle betaalkaarten accepteert.

Taxi Alphen aan den Rijn naar Schiphol direct reserveren

 

TAXI ALPHEN AAN DEN RIJN

Boek een taxi voor Alphen aan den Rijn en omgeving bij TC|HR. Door onze centrale ligging in Leiden en Alphen zijn wij altijd snel ter plaatse in de regio. Tegen de scherpste taxitarieven.

Boek een taxi voor Alphen aan den Rijn

Reserveer online als u van te voren zeker wilt zijn van vervoer of bel 0172 760 071 als u direct een taxi nodig heeft.

Wilt u vervoer op maat? Neem dan contact met ons op om al onze mogelijkheden te bespreken.

Taxi van Alphen aan den Rijn – vliegveld

Maak gebruik van onze Airport Service. Op elk gewenst tijdstip brengen wij u naar het vliegveld en halen u ook weer op. Hou voor Alphen aan den Rijn-Schiphol en Alphen aan den Rijn Rotterdam-The Hague Airport ongeveer een half uur reistijd aan bij matige drukte op de weg. U kunt ook kiezen voor alleen halen of brengen. Kosten: