Taxi Leiden en omgevingReserveer een taxi Leiden 

Reserveer een Taxi Leiden, makkelijk en snel een taxi van te voren reserveren. In een paar klikken is uw vervoer geregeld. Vul uw gegevens in en reserveer. U krijgt een bevestiging van uw reservering. Deze service is geschikt voor uw mobiele telefoon en voor desktop, laptop en tablet. bezoek onze pagina Reserveren

Taxi Leiden en omgeving 

Ook rondom Leiden kunt u bij ons terecht voor een taxi Leiden en omgeving rit of vervoer naar het vliegveld. Een aantal plaatsen waar u gebruik kunt maken van onze diensten ziet u hieronder. Ook als uw woonplaats er niet tussen staat kunt u altijd even vrijblijvend met ons bellen.

071-2070071

 

Taxi Leiden naar Schiphol 

 • Een taxi van Leiden naar Schiphol Airport kost 55 euro. Dit is het vaste netto-tarief, er komen geen andere kosten bij. Dit geldt ook voor een taxi terug vanaf Schiphol Airport naar Leiden. Geen verrassingen!

 • Hoe gaat het in zijn werk? Vul adres uw postcode en huisnummer in op het boekingsformulier en kies het aantal personen en reserveer uw taxi. 

  Voor maximaal 4 personen en 4 koffers gebruiken wij een personenauto, een groter gezelschap gaat met een taxibus.
  De prijs voor uw taxi is 55 euro, het voordeligste aanbod in uw Leiden.

  U kunt kiezen voor enkel of retour. U ontvangt op uw e-mailadres een bevestiging met alle boekingsgevens. Uw boeking wordt pas definitief als u klikt op de link in de bevestigingsmail, eerder heeft u geen enkele verplichting. 
  Tot 1 uur voor de aanvang van de taxirit kunt u uw boeking vrijblijvend annuleren.

  Wij bieden altijd privé taxivervoer naar Schiphol. Onderweg zullen geen andere mensen opgehaald worden. U betaalt 55 euro gewoon contant na de rit aan de chauffeur.
 • Taxi Leiden
 • Taxi Leiderdorp 
 • Taxi Rijnsburg 
 • Taxi Oegstgeest 
 • Taxi Katwijk 
 • Taxi Noordwijk 
 • Taxi Valkenburg 
 • Taxi Hazerswoude (rijndijk/dorp)
 • Taxi Zoeterwoude (rijndijk)
 • Taxi Voorschoten 
 • en omgeving 

Taxi Leiden naar Alrijne ziekenhuis

 

Vervoer van en naar het ziekenhuis in Leiden of Leiderdorp? Wij vervoeren u met de beste service en voordeligste tarieven. 

van Leiden e.o. naar Alrijne Leiderdorp al vanaf €25

Moet u vanuit Leiden naar  Alrijne Ziekenhuis in Alphen dan kost u dat altijd €55,-

bel ons op 071-2070071

Uw Taxi service in Leiden

Taxi Centrale | Holland Rijnland  

 


Kort over Leiden 

 

Dankzij de lakennijverheid behoorde Leiden van de late Middeleeuwen tot in de 17e eeuw tot de grootste steden van de Noordelijke Nederlanden. Heden ten dage is het met 124.077 inwoners (1 januari 2021) naar inwoneraantal de vierde gemeente van Zuid-Holland, na Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer. Leiden is het centrum van een agglomeratie en stadsgewest met onder meer Katwijk.


Leiden staat bekend als
studentenstad; het heeft de oudste universiteit van Nederland. Daarnaast is het een toeristische trekpleister, dankzij landelijk bekende musea en de oude binnenstad met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes. De bijnaam luidt de Sleutelstad, verwijzend naar de sleutels in het stadswapen.

 

 

Info Station Leiden

Station Leiden Centraal

 

is het grootste spoorwegstation in de Nederlandse stad Leiden, provincie Zuid-Holland. Leiden heeft daarnaast twee andere spoorwegstations: aan de zuidoostelijke kant van de stad ligt station Leiden Lammenschans en aan de zuidwestelijke kant, op de grens van de gemeenten Leiden en Voorschoten, ligt station De Vink.


Het station

Station Leiden Centraal is geopend in 1842 aan de Oude Lijn, de eerste spoorlijn van de Hollandsche IJzeren Spoorweg-Maatschappij. Leiden Centraal is het grootste station van de stad Leiden. Het station en stationsgebouw werd in de loop der jaren meerdere malen verbouwd en uitgebreid. In 2007 werd Leiden Centraal een proefstation voor de nieuwe “wereldstations” en werd het station verbouwd. De gemeente Leiden liet de bouw korte tijd stil leggen wegens het ontbreken van vergunningen. Uiteindelijk was de verbouwing in 2009 gereed.

 


Hoe ver is het lopen naar het centrum?

Het centrum van Leiden ligt op een klein kwartier lopen vanaf het station. Vanaf het Stationsplein steekt u de Schipholweg over de Stationsweg in,  de Rijnsburgerbrug over, en rechtdoor naar de Steenstraat. Eind van deze weg gaat u linksaf de Blauwpoortsbrug over en via de Haarlemmerstraat loopt u het centrum in.


Taxi Leiden, taxi Leiden naar Schiphol, Leiden naar Schiphol, taxi Leiden en omgeving, taxi naar Schiphol, Leiden, taxi Oegstgeest, Leiderdorp, taxi Katwijk naar Schiphol taxi centrale Leiden