TAXI HAZERSWOUDE

Op zoek naar een voordelige taxi in Hazerswoude? Voor bijvoorbeeld een ritje naar het station, ziekenhuis, een horecagelegenheid, luchthaven Schiphol of Rotterdam Airport? Dan bent u bij Taxi Centrale Holland Rijnland aan het juiste adres. Wij leveren onze taxidiensten aan zowel particulieren als bedrijven in Warmond en omstreken. 

Onze vriendelijke chauffeurs rijden u veilig van A naar B en brengen u naar elke gewenste bestemming. Taxi Centrale Holland Rijnland is een erkend taxibedrijf en werkt samen met zorgvuldig geselecteerde chauffeurs, die allen beschikken over een taxipas. Zij staan 24/7 voor u klaar om u comfortabel en betrouwbaar taxivervoer in Hazerswoude te bieden, tegen een zeer scherp tarief. 

Onze diensten voor taxivervoer in Hazerswoude: 

 
 

  • Stadstaxi 
  • Luchthavenvervoer 
  • Zakelijk vervoer 
  • Zorgvervoer 
  • Groepsvervoer 

 
 

Heeft u speciale wensen of extra service nodig? Dat is geen probleem bij Taxi Centrale Holland Rijnland. Onze chauffeurs steken graag een handje toe en denken graag met u mee. Ook wanneer u slecht ter been bent kunt u voor professioneel vervoer bij ons terecht. 

  

TARIEF TAXIRIT U vraagt zich waarschijnlijk af, wat kost een taxirit naar of vanaf Hazerswoude precies? Wij hanteren voor ritten vanaf Hazerswoude de steden in de omgeving een voordelig tarief. Zo weet u precies wat u te wachten staat en krijgt u niet te maken met onverwachte kosten. De tarieven die wij hanteren zijn voor ritten tot en met 4 personen. Wilt u precies weten hoeveel u kwijt bent voor uw taxirit? Dan kunt u contact opnemen met ons via   0172-260 071 of onder het kopje taxi reserveren u ritprijs berekenen. 

  

LUCHTHAVEN VERVOER VANAF HAZERSWOUDE 

Gaat u op reis met het vliegtuig? Dan is het handig om gebruik te maken van een taxi die u daar kan brengen. U heeft dan niet te maken met torenhoge kosten voor het parkeren van uw auto. 

Wij vervoeren u snel en comfortabel tegen scherpe vaste tarieven. U bent ruim op tijd op de luchthaven om op uw gemak in te checken. En nog even een kop koffie te drinken voordat uw vlucht vertrekt. Als u met een rustig gevoel op reis gaat is dat namelijk erg fijn. Bij terugkeer halen wij u uiteraard ook graag weer op om u veilig weer thuis te brengen. 

Taxi Centrale Holland Rijnland rijdt u vanaf uw locatie in naar de luchthaven Schiphol en weer terug als u weer geland bent. Dit doen wij niet alleen naar het bekendste vliegveld van Nederland: Schiphol. Maar ook naar andere luchthavens in Nederland en daarbuiten. 

Een rit vanaf Hazerswoude naar het vliegveld hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij hanteren namelijk vast prijzen en maken gebruik van nette chauffeurs, waar u zichzelf op uw gemak kunt voelen. 

Heeft u een vraag over de mogelijkheden wat de rit, zodat u weet wat het u gaat kosten? Of naar welke luchthavens wij momenteel ritten doen? Neem dan contact met ons op. 

  

TAXI HARESWOUDE NODIG? 

  

Heeft u vervoer nodig van of naar Hazerswoude? Of een taxi van Hazerswoude  naar Schiphol of Rotterdam Airport? Wij rijden vanaf Leiden, Hazerswoude en andere omliggende plaatsen naar alle bestemmingen. Neem direct contact met ons op om uw taxi te boeken, of reserveer er gemakkelijk een via de website. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen. Voor luchthavenvervoer vanaf Hazerswoude hanteren wij een vast tarief. Om voor dit voordelige tarief in aanmerking te komen dient u minimaal 24 uur van de voren uw taxi te reserveren. Voor groepsvervoer hebben wij taxibusjes (tot maximaal acht personen) beschikbaar. Voor groepsvervoer graag 48 uur van te voren reserveren.  

In onze taxi’s kunt u natuurlijk contant betalen aan de chauffeur, maar pinnen is ook mogelijk. Al onze taxi’s en taxibusjes beschikken over een pin terminal die alle betaalkaarten accepteert. 

Taxi Hazerswoude naar Schiphol direct reserveren